Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Oppskriftene i bildet ovenfor tilhører garnene Icelandic Wool, Nalle, Wolly Wood, 7 bröder og Venla.

Strikk vakre mønstre og kreasjoner i garn fra Novita.

Novitas nøkkelord og verdier er Kompetent, Ansvarlig, Inspirerende, Målrettet og Kundeorientert.
 

Les mer om Novita lenger ned på siden.

16 treff
Sorter etter:

Kjøp garn og strikkeoppskrifter fra Novita til den beste prisen hos oss på Knittingroom.no

Når du kjøper garn fra Novita, investerer du i mer enn bare materiale; du investerer i en fantastisk reise med håndverksopplevelser og muligheten til å skape noe ekstraordinært hver gang du tar opp strikkepinnene eller heklenålen. Novita står for mer enn bare garn.
 

Novitas nøkkelord og verdier er Kompetent, Ansvarlig, Inspirerende, Målrettet og Kundeorientert.
 

Kompetent

Gjennom flere tiår med dedikert håndverk og lidenskap har Novita omfattende kunnskap og erfaring innen bruk av ull. Selskapet har fulgt hvert trinn i prosessen som ullen går gjennom før den forvandles til ferdige garnnøster.
 

Ansvarlig

Novita streber etter å opptre ansvarlig og minimere deres innvirkning på naturen i alle aspekter av deres virksomhet. Ved å investere i fornybar energi og lokale innkjøp av råvarer, som ull og emballasjematerialer, streber Novita etter å skape en bærekraftig og miljøvennlig produksjonsprosess. Novita deltar også aktivt i veldedige prosjekter og kampanjer for å støtte gode formål.

Inspirerende

Novitas overordnede mål er å tilby en kilde til glede og inspirasjon for alle håndarbeidsentusiaster. For å nå dette målet introduserer Novita hele tiden de siste trendene og innovasjonene innen håndarbeidsverdenen, og gir kundene deres tilgang til det aller beste og mest aktuelle i bransjen. Novitas kolleksjon inkluderer ikke bare moderne og trendy design, men også tidløse klassikere som aldri mister sin sjarm. Novita tror på å skape en mangfoldig og inkluderende plattform der håndarbeidere på alle nivåer kan finne inspirasjon og glede.


Målrettet

Novita setter sin ære i å være den ledende produsenten av håndarbeidsgarn i Norden og streber hele tiden etter å overgå egne prestasjoner.


Kundeorientert

Novita streber etter å etablere en nær og åpen kommunikasjon med sine kunder og håndarbeidsvenner, med mål om å skape en positiv og givende opplevelse for hver kunde.
 

Novita, en av de største produsentene av håndarbeidsgarn i Norden

Novita er en familiebedrift grunnlagt i 1928 i Finland, og er en av de største produsentene av håndarbeidsgarn i Norden. Spinneriet i det sørøstlige Finland produserer rundt 10 millioner garnnøster per år, og grunnleggerens oldebarn er stolte av å føre familiebedriftens historie videre. Selskapet er for tiden inne i sin fjerde generasjon i familien. Novita ønsker å tilby øyeblikk der handarbeidere blir fengslet av velvære og følelsen av å lykkes.
 

Oppdag Novitas velkjente garn i vårt sortiment på Knittingroom.no

Novita er kjent for sin lange historie og tradisjon for håndverk av høy kvalitet, og har flere kjente garn som har fanget hjertene til strikke- og hekleentusiaster over hele verden. I vårt sortiment finner du garn som Muumitalo, 7 bröder, Nalle, Icelandic Wool, Nordic Wool, Wolly Wood, Muumihahmot, Muumit, Hygge Wool med flere.

Novita er kjent for sin brede og høykvalitets kolleksjon av garn som appellerer til både nybegynnere og erfarne håndarbeidene. Med fokus på innovasjon og tradisjon, tilbyr Novita et imponerende utvalg av garn som passer til en rekke ulike prosjekter.

Et av Novitas mest populære garn er Novita 7 Bröder, et klassisk ullgarn som er både mykt og slitesterkt. Med en bred fargepalett er dette garnet perfekt til å strikke varme og behagelige plagg, som gensere og skjerf.

For de som elsker å skape med farger og teksturer, er Novita Nalle et fantastisk valg. Dette garnet er en blanding av ull og polyamid og finnes i forskjellige fargevarianter. Den er perfekt for å lage fine detaljer og mønstre i sokker, babyklær eller andre små prosjekter.

Enten du er nybegynner eller erfaren håndarbeider, har Novita et garn som passer dine behov. Med materialer av høy kvalitet og et bredt utvalg av farger og teksturer er Novitas garn en fryd å jobbe med for alle som elsker å lage vakre og personlige håndarbeid.

 

Hver garnkvalitet fra Novita er nøye designet for å møte de ulike behovene og kreative ønskene til strikkere og heklere.

Novita er kjent for sin brede og høykvalitets kolleksjon av garn, og hver garnkvalitet er nøye utformet for å møte de ulike behovene og kreative ønskene til strikkere og heklere. Enten du leter etter myk og varm ull, lett og luftig sommergarn, eller elegante fibre til spesielle prosjekter, har Novita noe for enhver håndverksentusiast. I vårt sortiment fra Novita finner du garnkvalitetene ull, polyamid, merinoull, modal og bomull.

Du finner også Novitas garn i kategoriene sokkegarn, merinogarn, ullgarn og blandingsgarn.

 

Novitas brede sortiment av strikke- og hekleoppskrifter

Novita imponerer ikke bare med sine høykvalitetsgarn, men tilbyr også en rik samling av strikke- og hekleoppskrifter og detaljerte beskrivelser for håndarbeidere på alle nivåer. Mønstrene deres er designet for å veilede og inspirere, og de varierer i vanskelighetsgrader for å imøtekomme både nybegynnere og mer erfarne entusiaster.

For de som leter etter nye utfordringer, finnes det avanserte mønstre som gjør det mulig å lage mer komplekse og detaljerte plagg og tilbehør. Novita streber etter å tilby variasjon og kreativitet i oppskriftene sine, slik at håndarbeidere kan utforske forskjellige teknikker og stiler.

I vårt sortiment har vi et stort utvalg av oppskrifter til både dame, herre, barn og baby. Strikk eller hekle kjoler, gensere, kofter, topper, sokker, strømper, skjerf, luer, sjal og mer. I tillegg egner garnet deres utmerket til hjemmeinteriør.

Alle Novitas garn og oppskrifter designes i Finland.

 

Kjøp strikkepinner og heklenåler til god pris hos oss på Knittingroom.no

Strikkepinner og heklenåler er tilbehør og verktøy for alle som strikker og hekler. Du finner utvalget av strikkepinner og heklenåler her: www.knittingroom.no/strikketilbehør. Se også vår store tilbehørsavdeling, hvor du finner både knittingroom.no/stickor.

Se även vår stora tillbehörsavdelning, där hittar du både rundpinner, endepinner, strømpepinner, heklenåler, jumperpinner og annet tilbehør som sakser, knapper, vesker og futteral.

 

Bestill garn og strikke- og hekleoppskrifter fra Novita på Knittingroom.no

Klikk hjem garn og oppskrifter fra Novita i dag og kom i gang med ditt neste prosjekt! I vår nettbutikk kan du enkelt klikke hjem garn, oppskrifter og tilbehør når det passer deg. Nettbutikken vår er åpen døgnet rundt og du kan enkelt handle Novitas rimelige kvalitetsgarn og oppskrifter uansett hvor du er.