Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
44 treff
Sorter etter:
Vis mer

Bomullsgarn

Bomull er et plantebasert tekstilfiber som vokser på bomullsbusken og ser ut som hvite dunete baller. Bomullsgarn er utrolig populært og bomullens egenskaper passer til nesten alt innen strikking og hekling. Disse egenskapene gjør våre bomullsgarn til våre mest elskede garn.

Bomull er et mykt og slitesterkt fibermateriale som er ekstra kjent for sin gode slitestyrke, utrolig myke kvalitet samt dets høye vaskbarhet.

Plagg strikket i bomullsgarn kan vaskes i 60 grader noe som gjør garnet ekstra anvendelig til praktiske plagg, spesielt til yngre barn og babyer som blir lett tilsmusset.

Bomullsgarn kan med fordel brukes til de fleste prosjekt som klesplagg til dame, herre, barn og baby. Men bomull som garnkvalitet passer like fint til pledd, hjemmeinnredning, amigurumi og mye mer. Her er det bare kreativiteten som setter begrensninger.

Våre herlige bomullsgarn finnes i en menge ulike fargekombinasjoner, alt fra romantiske farger i nydelige pasteller til garn i duse kose høstfarger. Vi våger å påstå at i vår nettbutikk har vi noe for enhver smak!

Økologisk og resirkulert garn

Vi har også fått inn flere økologiske og resirkulert garn i vårt sortiment. Garna er snillere mot miljøet og produseres på en bærekraftig måte, flere ved at man har tatt vare på resirkulerte materialer.

Vi har laget en egen kategori med alle våre øko-garn som du kan se her.

Mercerisert bomull

Vi tilbyr også bomullsgarn som er laget av mercerisert bomull. Denne bomullen har fått en behandling som innebærer at man strekker garnet og retter ut fibrene. Det gir garnet en fin glans. Dessuten fører behandlingen til at garnet blir sterkere, mykere og får en høyere absorberingsevne og det gjør garnet lettere å farge.

Leveres av flere velkjente leverandører
Hos oss finner du alltid prisgunstig bomullsgarn fra velkjente varemerker som Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway, Drops Design, Novita, Permin, Cewec og mage flere. Vi har et tett samarbeid med våre leverandører og kan derfor kontinuerlig vise dere nye spennende garn- og oppskriftsnyheter.

Et bredt utvalg av mønster tilpasset bomullsgarn
Vi tilbyr et stort utvalg av oppskrifter som strikke i bomullsgarn. I vårt brede oppskriftssortiment finner du alt fra nydelig barne-, baby-, herre- og dameplagg til pledd, sjal, luer, grytekluter, leketøy og mye mer.

Har du alt tilbehør du trenger til prosjektet?

Tenger du å kjøpe nødvendig tilbehør for å komme i gang med prosjektet ditt? Pass på å klikke hjem pinner, strikketilbehør og annet tilbehør som sakser og sytilbehør.

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Handle bekvemt i vår nettbutikk, vi har åpent døgnet rundt. Vi tilbyr et brett sortiment i best pris, alt til garnentusiasten!