Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Lingarn

Lingarn er en populær garnkvalitet som har høy kvalitet og mange praktiske egenskaper. Lingarn produseres ved å spinne heklet Lin som er et naturlig bærekraftig plantefiber hvis produksjon er mer miljøvennlig enn produksjonen av mange andre garn.

En garnkvalitet med mange fordele

Lingarn er en garnkvalitet som er enkel å arbeide med og passer derfor utmerket også for nybegynnere. Lin er dessuten enkelt å vaske ettersom garnkvaliteten tåler maskinvask opptil 40 grader.

Garnkvaliteten kan oppleves som noe stiv, men det mykner fort jo mer du arbeider med det. Oftest blandes garnet med andre kvaliteter for på den måten å få andre fordelaktige egenskaper enn originalgarnet.

Skap plagg som oppleves lette, myke og luksuriøse!

Når lingarn blandes med for eksempel bomull blir resultatet et mykt og slitesterkt garn som gir en sval følelse og et vakkert fall. Derfor blandes lin ofte med bomull og også med garnkvaliteten viskose som gjør garnet lettere å bruke. Du kan med fordel bruke lingarn for å skape en menge ulike typer klesplagg.

Linplagg er velig populære ettersom plaggene oppleves som lette, eksklusive, myke og behagelige. Dessuten puster plaggene og blir noe glansfullt som gir en luksuriøs følelse. Disse egenskapene gjør at plagg som er strikket i lingarn er ekstra populære om sommeren. Men selvfølgelig kan garnet brukes til plagg som passer til alle øvrige årstider.

En garnkvalitet som passer til de fleste strikke- og hekleprosjek

Mulighetene med lingarn er mange og garnkvaliteten kan med fordel brukes til de fleste strikke- og hekleprosjekt.

Ettersom lingarn er et ”levende” materiale er det også ekstra morsom å arbeide med. Har du ikke forsøkt å strikke eller hekle av lingarn før, er det noe vi varmt kan anbefale.

Leveres av flere velkjente leverandører

Vi tilbyr prisgunstig lingarn fra Nordens ledende garnleverandører som Lang Yarns, Cewec, Svarta Fåret, Järbo Garn, Katia med flere. Se hele vårt store utvalg av lingarn på knittingroom.no.

Et bredt sortiment av oppskrifter tilpasset lingarn

I vårt sortiment finnes både garnnøster i 100% lin samt blandede lingarn av skikkelig kvalitet. Disse nøstene passer utmerket til ulike plagg til både dame, barn, baby med flere.

Trenger du å kjøpe tilbehør for å komme i gang med prosjektet ditt?

Trenger du tilbehør til håndarbeidet? Gå ikke glipp av vårt store tilbehørssortiment fra velkjente leverandører som KnitPro, Novita, Pony hos oss.

Vi tilbyr et bredt sortiment av pinner, strikketilbehør og øvrig tilbehør som gjør det lettere for deg med prosjektet ditt. Se hele vårt store tilbehørssortiment på knittingroom.no!

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Strikk i våre allsidige lingarn allerede i dag. Handle trygt, sikkert og bekvemt i vår nettbutikk, butikken som alltid har åpent! Vi ser fram imot å ønske deg velkommen som kunde hos oss.