Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Bambusgarn

Bambusgarn er et nydelig garn som er ekstra mykt mot huden. Garnet produseres av bambusfibre og er veldig allsidig og anvendelig ettersom kvaliteten kan brukes til de fleste prosjekt, både innen strikking og hekling.

Bambus er dessuten et naturlig og miljøvennlig materiale og er dermed mer bærekraftig for miljøet ettersom garnet utvinnes fra vegetabilske fiber. I tillegg passer garnet for allergikere som ikke tåler syntetiske fibre eller ull.

Bambus kombineres ofte med andre kvaliteter som gir garnet ytterligere egenskaper, for eksempel akryl som gjør garnet ekstra slitesterkt.

Leveres av flere velkjente leverandører

Vi får stadig inn nye spennende nyheter og kan for tiden tilby bambusgarn fra kjente leverandører som Cewec, Viking of Norway, Järbo Garn, Svarta Fåret med flere.

Et bredt utvalg av mønster tilpasset bambusgarn

I vårt sortiment har vi mange oppskrifter i bambusgarn. Bambus kombineres oftest med kvaliteter som akryl, bomull, ull og polyamid. Garnkvaliteten passer like fint til både dame-, herre, barne- og babytøy. Våre bambusgarn finnes i mange herlige farger og i vårt sortiment finner du mønster til kofter, tunikaer, barnegensere, sokker og mye mer.

Trenger du å kjøpe tilbehør?

Trenger du tilbehør til prosjektet ditt? Pass på at kjøpe pinner, strikketilbehør og andre tilbehør som sakser og sytilbehør.

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Kjøp bamusgarn i vår nettbutikk til best pris og kom i gang med ditt nye prosjekt!