Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
27 treff
Sorter etter:

Sokkegarn

I denne herlige kategorien har vi samlet alt sokkegarnet vårt! Det mest klassiske man kan strikke er jo faktisk et par sokker. Vi tilbyr et bredt sortiment av sokkegarn i ulike utforminger, fibre, farger og grovheter

Et garn som passer utmerket til sokke

Våre sokkegarn er forsterkede på en slik måte at de får egenskaper som gjør at de passer perfekt til sokker. De er behandlet slik at de kan vaskes i vaskemaskinen uten at de krymper og de fleste inneholder også polyamid som forsterker strømpene og de blir ekstra slitesterke og tåler friksjon. Strømpegarn har altså egenskaper og fordeler som gjør at de passer perfekt til sokker. Dine sokker kommer derfor til å holde år etter år!

Et garn som du både kan strikke og hekle av

Sokkegarn passer utmerket til både strikking og hekling og de fleste sokkegarn er superwashbehandlet. Det gjør at garnet tåler maskinvask opptil 40 grader uten å påvirke verken farger eller passform. Derfor passer sokkegarn spesielt godt til hverdagsbruk.

Strømpegarn finnes i en mengde ulike varianter, alt fra stilrene og ensfargede til flerfargede i herlige pasteller. Strikk sokker etter smak og behag, vi har garnet for deg! Tenk så koselig det er å ta på seg et par varme hjemmestrikkede sokker en kald vintermorgen. Vi har mange sokkeoppskrifter til både dame, herre, barn og baby.

Raggsokkgarn, et garn spesialisert til raggsokker

Vi har raggsokkgarn som passer perfekt når du skal strikke eller hekle raggsokker. Vi har flere populære raggsokkgarn i vårt store garnsortiment som er spesielt tilpasset raggsokker. Se alle våre kvalitative og prisgunstige raggsokkgarn på knittingroom.no.

Strikk og hekle annet enn sokker av sokkegarn

Sokkegarn passer utmerket til å strikke for eksempel gensere, luer, votter og skjerf av. Et tips er å strikke eller hekle et par sokker og gi bort som gave til noen man er glad i. Å strikke sokker er ikke så avansert, det blir en personlig gave og mottakeren blir veldig.

Leveres av flere velkjente leverandører

I vårt brede garnsortiment har vi sokker fra kjente garnleverandører som Järbo Garn, Svarta Fåret, Schachenmayr, Viking of Norway, Cewec, Novita med flere!

Vi tar dessuten kontinuerlig inn spennende nytt sokkegarn, så hold utkikk hos oss på knittingroom.no.

Et bredt utvalg av mønster tilpasset sokkegarn

Vi tilbyr et bredt sortiment av sokkgarn til både dame, herre, barn og baby. Strikk alt fra varme raggsokker til sokker i våre herlige refleksgarn med reflekstråd som lyser opp i vintermørket.

Sokkemønster finnes i mange ulike varianter og vi har alt fra raggsokker til knestrømper. Dessuten finnes sokkegarn i mange ulike farger, noe som gjør at sokkene dine blir personlige alt etter eget smak og behag.

Vi har masse oppskrifter til å strikke og hekle stilrene og mønstrede sokker i vårt sortiment, vi har noe for enhver smak. Vi har også sokkemønster som passer best til en viss årstid eller høytid. Dette inkluderer alt fra sokker med søte påskemotiv til snømenn og nisser.

Husk at vårt strømpegarn kan brukes til å strikke f.eks. gensere, luer, votter og skjerf av. Se hele vårt sortiment med sokker og tøfler på knittingroom.no.

Trenger du strømpepinner?

Husk å kjøpe strømpepinner når du skal strikke de nye sokkene dine! Vi har et bredt tilbehørssortiment der du finner alt fra strikkepinner til strikketilbehør og øvrig tilbehør. Se hele vårt store tilbehørsortiment under kategorien tilbehør.

Kom i gang med ditt nye prosjekt

Vi leverer prisgunstige sokkegarn direkte fra lagerhyllen og hjem til deg. Handle bekvemt når det passer deg, vår nettbutikk er åpen døgnet rundt. Kjøp sokkegarn til lave priser allerede i dag!