Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Mønstrene i bildet ovenfor tilhører garna Viking Vår, Viking Bambino, Viking baby Ull og Viking Alpaca Bris.

Strikk vakre mønster og kreasjoner i garn fra Viking of Norway!

Med lang erfaring og garn av høy kvalitet, er Viking Garn den yngste bedriften i garnbransjen.
Naturfiber er Viking Garns hovedprodukt i alle garntyper, der ullfiber eller merinoull står sentralt, men også alpakka- og mohairfiber i ulike blandinger.

Mer om Viking of Norway kan du lese lenger ned på siden.

29 treff
Sorter etter:

Kjøp garn og strikkemønster fra Viking of Norway til best pris!

Viking Garns mål er å være best på Garn og Design, et mål som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Viking of Norway er et norsk varemerke med base i Oltedal, Norge. Vi har et stort utvalg av Vikings mønster til dame, barn, herre og hjem. Garnet har høy kvalitet og noen av våre storselgere er Viking Baby Ull, Nordlys, Nye björk, Bambino, Sportsragg, Superwash, Hobbygarn, Viking Vår och Alpaca Bris.

Viking Garn er det yngste firmaet i garnbransjen, og ble grunnlagt den 19. oktober 2005. Grunnleggeren av Viking Garn har lang erfaring i bransjen og heter Ivar A Ullebust.
Bygda har lang tradisjon for garnproduksjon, Stavanger Aftenblad kaller bygda for ‘’ Strikkegarnets Mekka ‘’, med en salgsverdi pr. år på nærmere 500 mill. kr. av håndstrikkegarn. I denne lille bygda på 1.000 innbyggere, har der vært produsert garn helt siden 1886, og totalt har der vært 5 spinnerier i drift i bygda. Enda flere strikkerier, der de fleste strikket raggsokker, gensere og sokker. I nærheten av bygda var der god tilgang på ull som råstoff, samt vannkraft til å få hjulene i gang for å spinne strikkegarn.

Viking Garn lagde år 2022 sammen med Team Ingebrigtsen, en separat kolleksjon med både gensere, sportsundertøy, luer, skjerf og pannebånd som skal selges over hele Norden og verden. Viking of Norway fokuserer også på ferdigstrikket, da de ønsker å kunne tilby variasjon på markedet med både strikkegarn og ferdigstrikket.

Naturfiber er Viking Garns hovedprodukt i alle garntyper, der ullfiber og merinoull står sentralt, men også alpakka- og mohairfiber i ulike blandinger. 

Følg med blant våre nyheter og bli oppdatert på nye strikkegarn og oppskrifter fra Viking Garn!

Nysgjerrig på sortimentet til Viking Garn? Se populære avdelinger her:

Viking Vår

Viking Bambino

Viking Sportsragg

Viking Alpaca Bris

Salg