Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
3 treff
Sorter etter:

DMC

Garnprodusenten DMC har spesialisert seg på brodergarn, heklegarn og strikkegarn og historien deres går helt tilbake til 1746. Selskapet ble grunnlagt i Frankrike og forkortelsen står for Dollfus-Mieg and Company. Deres kvalitetsgarn selges over hele verden og DMC er en av de ledende produsentene innen produksjon av tekstilprodukter, tråd og garn.

Etter å ha jobbet med produksjon av garn i århundrer, har selskapet god kunnskap og erfaring med å produsere garn av høyeste kvalitet. Dessuten har garnet deres gode priser.

Brodergarn

Hos oss på Knittingroom kan du hovedsakelig kjøpe DMC populære brodergarn og vi kan varmt anbefale dette hvis du skal brodere. Garnet finnes i mange ulike varianter og kvaliteter og er lett å arbeide med.

Vi har brodergarn i mange ulike kvaliteter der du blant annet finner moulinégarn, bomullsgarn med lurex, metallgarn, perlegarn med flere. Dessuten selges flere broderpakker som inneholder brodergarn i mange ulike nyanser, perfekt om du skal brodere noe med mange ulike farger. Se alle våre brodermønster.

Heklegarn

Leter du etter et garn til hekling? DMC er kjent for sine heklegarn som er i mange herlige farger. Vi tilbyr DMC’s heklegarn i ulike bomullskvaliteter da det er enklest å hekle i akkurat bomullsgarn. Du kan se alt vårt bomullsgarn på knittingroom.no.

Det finnes også ferdige pakker som inneholder flere ulike farger, perfekt å gi bort i gave til hekleentusiasten!

Du kan med fordel kjøpe heklegarnet ditt hos oss, se hele vårt utvalg av heklegarn på knittingroom.no. Vi tilbyr et bredt utvalg av heklegarn, rask levering og garn til best pris!

Husk også å kjøpe heklenåler slik at du kan komme i gang med prosjektet ditt så raskt som mulig.

Strikkegarn

I vårt sortiment har vi også DMC’s bomullsgarn som passer til strikking. DMC har lang erfaring innen garnproduksjon derfor kan du være helt sikker på at garn eller garnpakker du kjøper er av beste kvalitet.

Kjent garn fra DMC

DMC’s garn har høy kvalitet. i DMC's sortiment kan du blant annet finne garna Petra, DMC Moulinégarn, DMC Étoile, DMC perlegarn, DMC Metallgarn, Hardangergarn, DMC Coloris med flere. Noen av garna passer bare til brodering og noen til strikking eller hekling.

Mønsterbøker

Leter du etter oppskrifter fra DMC? Et tips er å kjøpe deres mønsterbøker som inneholder flere ulike mønster.

Det finnes både mønsterbøker til brodering og hekling med hardanger, korssting med mer. Mønsterheftene har mange ulike motiv som passer både til store og små. Se alle våre mønsterbøker og hefter i vår onlinebutikk.

Dessuten kan du se DMC´s eget fargekart der du tydelig får et overblikk på nyansene til DMC´s kvalitetsgarn

Bestill ditt DMC-garn online – raskt og enkelt!

Elsker du å brodere eller hekle? Søker du inspirasjon til ditt neste prosjekt ved hjelp av DMC´s mønsterbøker? Pass på å klikke hjem ditt nye prosjekt allerede i dag!

Vår nettbutikk har åpent døgnet rundt, slik at du kan handle når det passer deg.