Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Toveull

Toving er en veldig gammel teknikk som de senere årene har blitt mer og mer populært. Toving er selve prosessen der et tykt materiale eller filt skapes ved at fibrene tar tak i hverandre og presses sammen. Ull er spesielt egnet til toving og vi har ull i vårt sortiment som egner seg perfekt til toving og nålfilting.

Ved toving kommer mange av ullens gode egenskaper fram. Resultatet blir et veldig varmt materiale som passer til votter, tøfler og mye mer. Man kan tove på ulike måter, både tørre og våte teknikker, enten med en filtenål eller med såpe.

Plagg som toves skal vaskes i vaskemaskin, når det er vasket strekkes plagget i riktig fasong og størrelse mens det fremdeles er bløtt. Dermed kan du justere størrelsen på plagget til du har oppnådd et sluttresultat du er fornøyd med.

Hos oss på Knittingroom finner du garn i 100% ull som passer til toving, vi har også krøllete ull, naturull, kardet ull samt ferdige sett for deg som vi teste toving og filting. Nålfilting handler i det store og hele om at man filter ull bare ved å bruke spesielle nåler, såkalte filtnåler.

Er det første gangen du skal prøve deg på toving eller nålfilting eller er du en proff? Vi har noe for alle!

Et bredt utvalg av mønster tilpasset for tovet ull

Resultatet av toving blir et godt og varm materiale som passer utmerket til votter, tøfler, pledd, luer, hatter, vesker og mye mer. Vi har mønster som passer til ulike tider på året, alt fra sommerlige hatter til herlige nisser.

Leveres av flere velkjente leverandører

I vårt store sortiment av toveull og nålfilting finner du velkjente leverandører som Svarta Fåret, Viking of Norway, Creativ Company med flere. Ullen finnes i flere ulike farger, alt fra naturlig mørkgrå farge på ullen til farget ull i intensive fargerike nyanser.

Tenger du å kjøpe tilbehør?

Vi tilbyr en menge ulike tovetilbehør fra varemerker som Creativ Company i vår store tilbehørsavdeling. Vi har alt fra nålfiltbørster, filtnålholdere, nålfiltplate, dynkeflaske og mye mer! Besøk vår store tilbehørsavdeling og kom i gang med ditt prosjekt allerede i dag.

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Pass på å kjøpe prisgunstig garn, tilbehør og startsett som passer til toving og nålfilting allerede i dag! Bestill enkelt i vår nettbutikk, vi leverer billig garn direkte fra lagerhyllen og hjem til deg.