Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Syntetgarn

Syntetgarn er et samlingsnavn på akryl- og polyestergarn. Garna er perfekt for deg som liker mykt og vakkert garn. Syntetgarn kan brukes til hekling men brukes mest til strikking ettersom det er veldig lettstrikket.

 Garnfibrene i garnet er syntetisk framstilt, som betyr at materialet er produsert kunstig via kjemiske reaksjoner. Dette gjør at syntetgarn er ekstra snille mot huden ettersom garnet ikke består av noen naturmaterialer og verken klør eller stikker. Dessuten er den positiv fra et allergisynspunkt ettersom syntet er produsert av syntetiske akrylfiber som framstilles fra plasten polyakrylatnitril og er derfor ikke allergifremkallende.

Flere av garna er dessuten Øko-tex sertifisert, noe som innebærer at tekstilene i det ferdige produktet er helt uten usunne kjemikalier.

Positive egenskaper for syntetgarn et at de dessuten er føyelig og elastisk noe som gjør at det ikke skrukker like lett som annet garn kan gjør. Syntetgarn finnes som rendyrket polyester- og akrylgarn men også blandet med garnkvalitetene polyamid, viskose, bomull, bambus, alpakka, nylon og flere spennende fibre.

Syntetgarn har ikke samme isolerende og varmende evnen som garn av ull. Dette er selvfølgelig en stor fordel om man vil strikke vår- og sommergensere.

Våre syntetgarn blir satt like mye pris på av de mist rutinerte strikke- og hekleelskerne som de nysgjerrige nybegynnerne. Syntetgarn anses for å være et godt valg for deg som vil prøve nye strikke- og hekleprosjekt, da det er et garn som er lett å strikke av samtidig som det er billig. I vårt sortiment har vi et bredt utvalg av akrylgarn og polyestergarn i mange ulike farger og kvaliteter, hos oss får du mye garn for pengene.

Leveres av flere velkjente leverandører

I vårt brede sortiment har vi syntetgarn fra kjente garnleverandører som Katia, Järbo Garn, Svarta Fåret, Cewec med flere. Våre syntetgarn er av høy kvalitet og vi tar stadig inn nye spennende nyheter!

Et bredt utvalg mønster tilpasset syntetgarn

Syntetgarn er et rimelig garn som finnes i mange ulike blandinger. Garna finnes i veldig mange ulike farger, alt fra duse toner til de som popper i klare herlige farger.

Vi har også flerfargede nøster som gir stilig fargeskiftninger i de ferdigstrikkede plaggene. Syntetgarn passer utmerket til alt fra babytøy, luer, strømper, pledd, dameplagg og mye mer. Se vårt brede mønstersortiment på knittingroom.no.

Trenger du tilbehør til prosjektet ditt?

Trenger du noe tilbehør for å komme i gang med prosjektet ditt? Husk å ta en titt inn i vårt store tilbehørsortiment der finner du alt fra strikkepinner til strikketilbehør og øvrig tilbehør.

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Handle syntetgarn i vår nettbutikk til best pris og kom i gang med ditt nye prosjekt allerede i dag! Vi leverer billig syntetgarn direkte fra lagerhyllen og hjem til deg. Handle bekvemt i vår nettbutikk når det passer deg.