Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Lang Yarns

Oppdag varemerket Lang Yarns, en av de ledende leverandørene globalt som har vært virksom innen garnbransjen siden 1867.

Selskapet kommer fra Sveits og er en familiebedrift som har gått i arv i generasjoner. Selskapet finner mye inspirasjon til garn og mønster fra naturens og deres garn som er av høyeste kvalitet, selges over hele verden.

Lang Yarns overrasker oss hver sesong med å tilby trendy garn og matchende oppskrifter. De tilbyr alt fra klassiske garn og mønster til garn og mønster som viser oss de siste trendene.

Kjente garn fra Lang Yarns

Selskapet har mange elskede garn i sitt sortiment deriblant Lino, Amira, Jawoll med flere. Garna finnes i garnkvalitetene ull, nylon, lin, bomull, polyamid, alpakka, merinoull med flere.

I Lang Yarns sortiment finnes blandingsgarn, lingarn, sokkegarn, alpakkagarn med flere. De får stadig inn nye spennende garnnyheter tilpasset markedets etterspørsel.

Et bredt sortiment av mønster

I deres brede mønstersortiment finner du et bredt utvalg av oppskrifter, alt fra klassiske plagg og tilbehør til trendy oppskrifter til dame. Strikk alt fra en varm lue til en trendy genser, vi har mange ulike damemønster fra Lang Yarns som passer til alle aldre og årstider.

Spor garnet ditt

Lang Yarns gir deg også muligheten til å kunne spore utvalgte produkter tilbake til sin opprinnelse, hele veien tilbake til sauen. På deres hjemmeside under kategorien ”Trace you yarn” kan du ved hjelp av garnets produktnummer, produktnavn samt fargenummer på ullen spore nøstets opprinnelse. På den måten kan du lære deg med om gården, sauene og prosessen som ullen har vært igjennom.

Bestill Lang Yarns garn og mønster i vår onlinebutikk

Vi har flere av Lang Yarns elskede garn i vår nettbutikk. På Knittingroom.no har vi åpent døgnet rundt så du kan shoppe hjem garn når det passer deg!

Kom i gang med ditt nye prosjekt allerede i dag og ta en titt på Lang Yarns sortiment på knittingroom.no!