Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
23 treff
Sorter etter:

Alpakkagarn

Vil du ha det mykeste og fineste garnet på garnmarkedet? Da er alpakkagarn noen for deg!

Det er bredden på ullfibrene som avgjør om ullen klør eller ikke. Bredden på ullfibrene måles i mikroner og jo mindre mikroner desto finere fiber. Grunnen til at finere fibre føles mer behagelig å ha på seg og ikke klør, kommer av at de bøyer seg når de berører huden og gjør at huden ikke blir irritert av friksjonen mellom ullen og nervene i huden. Alpakkagarn er helt kløfritt.

Oppdag de fantastiske egenskapene som Alpakkagarnet har å tilby. Alpakka er et luksuriøst garn som er veldig mykt, lett og luftig. Ullen i garnet er naturlig temperaturregulerende og det innebærer at garnet har evnen til å puste når det er varmt og varmer når det er kaldt. Derfor er garnkvaliteten optimal å bruke til plagg som skal bæres nær huden og passer både til hverdagsbruk og ved aktivitet.

Garnets egenskaper gjør at kvaliteten er ideell til å strikke luer, votter, gensere og skjerf av.

Leveres av flere velkjente leverandører

Vi har flere populære alpakkagarn i vårt sortiment fra kjente leverandører som Viking of Norway, Lang Yarns, Drops Design, Svarta Fåret, Järbo Garn, Dale Garn, Du Store Alpakka og mange flere.

Vi utvider stadig våre leverandørsamarbeid og tar stadig inn spennende nyheter.

Et bredt utvalg av mønster tilpasset alpakkagarn

Vi tilbyr mange ulike strikke- og heklemønster i alpakkagarn og får fortløpende inn nye mønster. Blant våre oppskrifter finnes alt fra nydelig babytøy til herlige damekofter og tilbehør. Vi har oppskrifter som passer til alle årstider. .

Trenger du å kjøpe tilbehør?

Husk å kjøpe nødvendig tilbehør til prosjektet ditt. Vi har et bredt sortiment av tilbehør til håndarbeidet til gode priser.

Her finner du pinner og en mye forskjellig strikketilbehør som du kanskje trenger til håndarbeidet ditt.

Dessuten tilbyr vi alt fra knapper, tilbehør, blondebånd med mer. Alt til å piffe opp prosjektet ditt og gjøre plagget mer personlig.

Vi har også tilbehør som gjør det enklere med håndarbeidet som rundetellere, strikkemarkører, nøsteholdere og mye mer.

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Kom i gang med ditt nye prosjekt allerede i dag! Handle trygt og sikkert på Knittingroom.no. Vi tilbyr alltid gunstige priser og raske levering.