Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Cewec

Oppdag den danske garnleverandøren Cewec. Cewec er kjent for å levere kvalitetsgarn og mønstrene deres er veldig populære på garnmarkedet.

Kjente garn fra Cewec

Selskapet har mange populære garn og i deres brede sortiment finner du blant annet garna Papyrus, Tibet, Cottonwood, Bamboo bloom, og Dolce.

Cewec får stadig inn nye garn og mønster og er nøye med å følge garntrendene for å kunne levere garn og oppskrifter etter håndarbeiderens ønsker.

Økologisk garn i sitt garnsortiment

Cewec har også økologisk garn i sitt sortiment der garnet Jeans er et meget populært garn. Garnet Jeans er et miljøvennlig garn som er produsert av 100 % resirkulerte jeans og har en veldig behagelig håndfølelse. Et mykt garn som passer til alle typer plagg.

Strikk i et garn som bevarer miljøet og naturens resurser. Se vårt sortiment av økologiske og resirkulerte garn.

Leverer ulike garnkvaliteter

Cewecs garn finnes i garnkvalitetene kid mohair, akryl, 100% resirkulert bomull, 100% økologisk bomull, polyamid, bomull, silke, jak ull, bambus, ull, mikrofiber, viskose, lin med flere.

I Cewecs brede sortiment kan du finne blandingsgarn, bomullsgarn, økologisk og resirkulert garn, mohairgarn, akrylgarn, bambusgarn, merinoullgarn og ullgarn.

Et bredt sortiment med mønster

I Cewecs brede mønstersortiment finner du oppskrifter til dame, barn og baby. De har også mønster til å strikke tepper, tilbehør og mye mer hvis du ønsker det. Strikk en herlig varm genser til dame eller en søt sommerlig topp til barn, Cewec har mange ulike mønster som passer til alle årstider.

Bestill Cewecs garn i vår onlinebutikk

Vi har flere av Cewecs elskede garn i vår nettbutikk. På knittingroom.no har vi åpent døgnet rundt slik at du kan shoppe hjem garn, mønster og tilbehør når det passer deg!

Kom i gang med ditt nye prosjekt allerede i dag og ta en titt på Cewecs brede sortiment.