Les mer cookies

Varukorg

Få tilgang til +1000 mønster

Alltid fri frakt og fri retur

Eksklusive VIP-tilbud

 

Mønsterbank

Få tilgang til vår eksklusive mønsterbank

 

Fri frakt & retur

Som VIP får du alltid fri frakt og retur

 

Ekslusive VIP-dager

VIP-dager og samarbeidstilbud

Velkommen til Knittingroom VIP

Knittingroom VIP er et fordelskonsept for deg som elsker hobby og er kunde hos Knittingroom. Det finnes mange gode fordeler med å være VIP-medlem. En av dem er at du kan du laste ned tusenvis av strikke- og heklemønster til din data, mobil eller nettbrett – helt ubegrenset. Velkommen til å bli VIP-medlem hos Knittingroom!

 

Dette får du som VIP-medlem

 Første måneden gratis. Deretter 19 kr/mnd. i 12 måneder. 
 

  • Eksklusiv mønsterbank (+1000 mønster)
  • Alltid fri frakt og fri retur
  • Eksklusive VIP-dager
  • Fordelaktige tilbud
  • Første måneden for 0 kr

Har du allerede Mine sider? Logg inn her:

Første måneden gratis!

Bli VIP i dag og få tilgang til alle VIP-fordeler gratis fram til 2021-10-24. Deretter betaler du 19 kr/mnd. i 12 måneder.

Eller lag en konto

Vilkår for Knittingroom VIP

For Knittingroom VIP gjelder ikke angreretten om tjenesten har påbegynt. Knittingroom forbeholder seg retten til å si opp VIP-medlemskapet hvis kunden bryter Knittingrooms kjøpsvilkår eller misbruker VIP-medlemskapet. For å ta del av fordelene som VIP-medlem må du være innlogget på din konto. Som VIP-medlem får du fri frakt (ved kjøp over 100 kr) og fri retur under hele medlemskapet. Fri frakt gjelder bare på normallevering. Ditt VIP-medlemskap kan enkelt sies opp først etter at 12 måneder har passert. Etter at din bindingstid har passert, løper ditt VIP-medlemskap som ubundet. Tenk på opphavsretten – del ikke med deg av nedlastede mønster til andre personer.