Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
87 treff
Sorter etter:
Vis mer

Blandingsgarn

Er du ute etter et garn med flere kombinerte egenskaper? Da er et blandingsgarn rett garn for deg. Ved å kombinere ulike garnmaterialer kan man få fram nøster med flere fordelaktige egenskaper enn hva garnkvalitetene hadde vært hver for seg.

Hensikten med å blande det originale garnet med andre garnkvaliteter kan være at man ønsker at garnet skal være mykere, at det holder fasongen bedre, at det skal få en annen struktur eller helt andre årsaker.

Ved å kombinere ulike materialer kan man få fram flere egenskaper i et og samme plagg som løses ved å benytte seg av et blandingsgarn.

Kombinasjonen av bomull og lin skaper plagg som er svalere og passer derfor til sommerplagg mens kombinasjonen av bomull og akryl skaper plagg som er varme, myke og slitesterke noe som passer utmerket å bruke når du skal strikke sokker.

Alt etter hvilken kvalitet man kombinerer bomull med som vi beskrev ovenfor, kan man få fram nøster med helt ulike evner og egenskaper.

Leveres av flere velkjente leverandører

Vi har et bredt utvalg av blandingsgarn i beste kvalitet. Hos oss finner du blandingsgarn i mange ulike farger og grovheter til lave priser. Vi får fortløpende inn spennende nyheter fra velkjente leverandører som Cewec, Viking of Norway, Permin, Katia, Järbo Garn, Lang Yarns og mange flere.

Et bredt utvalg mønster tilpasset blandingsgarn blandgarn

I vårt sortiment har vi blandingsgarn tilpasset ulike strikke- og heklemønster, alt fra strømper, dametopper, herregensere, barnegensere og mye mer.

Fordelen med å velge et garn med blandet garnkvalitet er at muligheten for å kunne bruke garnet til flere ulike håndarbeidsprosjekter øker, og vi kan derfor tilby et bredt utvalg av oppskrifter dersom du ønsker å strikke eller hekle i blandet garn.

Vi har garnblandinger i akryl, bomull, ull, polyamid, nylon, mohair, silke, merinoull, alpakka, polyester, elastan, reflekstråd, bambus, lin, viskose, lyocell med flere.

Trenger du å kjøpe tilbehør til håndarbeidet ditt?

Husk å kjøpe tilbehør til prosjektet ditt! Vi har et bredt tilbehørssortiment til håndarbeideren som kan være nødvendig for å komme i gang med akkurat ditt prosjekt.

Trenger du pinner eller heklenåler? Eller trenger du annet strikketilbehør som knapper, tilbehør og spenner? Husk å besøke vår avdeling med tilbehør.

Vi tilbyr dessuten produkter som gjør det enklere for ditt prosjekt som vesker, futteral, belysningshjelpemidler og mye annet tilbehør.

Besök vår stora tillbehörsavdelning här!

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Kjøp blandingsgarn i vår nettbutikk og kom i gang med ditt nye prosjekt! Vi leverer garn, mønster og tilbehør til best pris direkte fra lagerhyllen og hjem til deg. Kjøp når det passer deg, vår nettbutikk er åpen døgnet rundt.