Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Lys opp i mørket med refleksgarn

Prisgunstig refleksgarn fra Järbo Garn, Viking of Norway og Svarta Fåret. Herlig refleksgarn som hjelper deg å lyse opp i høst- og vintermørket. Strikk luer, votter, skjerf og gensere i slitesterkt og varmt refleksgarn.

Refleksgarn

Nå kan strikkingen din fylle en livsviktig funksjon! Når det blir mørkere ute er det ekstra viktiga at vi gjør oss synlige i mørket. Risikoen for å bli påkjørt av en bil er tre ganger så stor i mørket som i dagslys. Gjør hva du kan for å bli sett i trafikken. Ved hjelp av vårt refleksgarn lyser du opp i høst- og vintermørket.

Refleksgarn har reflekstråd spunnet i seg som reflekterer lyset fra bilens frontlys, noe som gjør at du blir sett. Refleksplagg er dermed et bra komplement til vanlige reflekser, men vanlige reflekser bør alltid bæres i kombinasjon med refleksplagg for økt sikkerhet. Garnet passer utmerket å strikke ytterplagg som votter, luer, skjerf og mye mer.

Leveres av flere velkjente leverandører

Vi tilbyr refleksgarn fra kjente leverandører som Viking of Norway, Svarta Fåret og Järbo Garn. Garna finnes i mange ulike farger, alt fra duse mørkere toner til herlige fargerike

Et bredt utvalg av mønster tilpasset refleksgarn

I vårt sortiment har vi mange oppskrifter i refleksgarn og vi får stadig inn nye spennende nyheter. Gi bort et refleksplagg i gave til noen du er glad i eller strikk for egen sikkerhet!

Refleksplagg er allsidig i bruk og passer like fint i hverdagen på vei til skolen eller jobb som en ettermiddag ute på joggetur. Vi har mønster som passer til dame, herre og barn men også til husdyret ditt.

Vern om det du holder kjært og strikk lysende plagg. Hva blir ditt neste prosjekt? En varmende lue, en refleksvest, et teppe, et skjerf, et pannebånd et par votter eller hvorfor ikke et par torgvanter? Vi har alt dette og myer mer i vårt brede mønstersortiment!

Trenger du tilbehør for å komme i gang med håndarbeidet?

Trenger du pinner for å komme i gang med prosjektet ditt? Du har vel ikke gått glipp av at på hver oppskrift har vi skrevet hvilke pinner som er anbefalt. Så blir det så enkelt som mulig for deg å komme i gang med håndarbeidet.

Pass på å kjøpe strikkepinner, strikketilbehør og annet tilbehør som sakser og belysningshjelpemidler. Vi har dessuten andre reflekstilbehør som refleksknapper, refleksbånd og reflekstape.

Kom i gang med ditt livsviktige prosjekt!

Handle garn, mønster og tilbehør til best pris og pass på å komme i gang med ditt livsviktige prosjekt allerede i dag. Handle trygt, sikkert og bekvemt i vår nettbutikk, butikken som alltid er åpen!