Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Heklegarn

Er du en hekleentusiast? Da har du kommet til rett sted! I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av garn egnet for hekling i alle mulige nyanser og kvaliteter. Vi har noe for enhver smak!

Hekling øker i popularitet

Å hekle blir bare mer og mer populært blant den skandinaviske befolkningen. Det er en hobby med mange praktiske fordeler. Det er lett å ta med seg på reise eller ut i hammocken og du kan gjør det halvliggende i sofaen for bare å neven noen fordeler. Uansett om du ser hekling som avslapping eller som en hobby eller noe helt annet, har vi valgt å fokusere på å ha brukervennlig og slitesterkt garn i vårt sortiment.

Hekling en hobby som passer alle!

Hekling er noe som alle kan sysselsette seg med, ettersom det er relativt lett å hekle og oppnå ønsket resultat.

I vårt sortiment vil vi bare levere det beste heklegarnet, derfor har vi valgt å satse på ulike sorter bomullsgarn. Bomullsgarn er føyelige og floker seg ikke på samme måte som garn med røffere garnkvalitet kan gjøre.

Hvilke garn passer best til hekling?

Typisk for heklegarn er at det er et garn som er hardt spunnet og ikke alt for tynt, ettersom det da er vanskeligere å telle maskene. Det blir dessuten lettere å gå tilbake hvis man har gjort feil for å rette opp og begynne på nytt.

Som nybegynner tenker vi at det er en spesielt god idé å satse på bomullsgarn ettersom de er tykkere, mykere, mer stabilt og med føyelig noe som egner seg ypperlig for akkurat hekling.

Det finnes få garn som er laget spesielt for akkurat hekling, for i utgangspunktet passer de fleste garn å hekle med men det er noen unntak. Derfor har vi laget denne kategorien for at du enkelt skal kunne se hvilket garn vi først og fremst anbefaler til hekling.

Vi tilbyr et bredt sortiment heklegarn til best pris!

I vårt store garnsortiment finner du prisgunstig heklegarn i 100% bomull og garn i 100 % resirkulert bomull som er helt nydelig å hekle av og dessuten helt miljøvennlig!

Etterspørselen av økologisk heklegarn øker og vi jobber hele tiden med å ta inn nytt garn hvor produksjonen har vært så snill mot miljøet som mulig. Derfor er vi veldig nøye med at våre leverandører er de beste på markedet og har samme miljøtanke og ansvar som vi etterstreber. Du kan se alt vårt økologiske og resirkulerte garn på vår hjemmeside.

Vi har også heklegarn i mercerisert bomull. Det finnes mange ulike merceriserte bomullsgarn i en masse ulike merker og kulører som passer til strikking og hekling. De felles egenskapene er behandlingen av bomullen.

Man utsetter fibrene for maserasjon og strekking noe som gjør at fibrene blir sterke, garnet mer glansfullt, mykere, får høyere absorberingsevne og blir mer slitesterkt. Altså får garnet mange flere fordeler som gjør at vi varmt kan anbefale det til hekling.

Vi har også bomullsgarn til hekling som er gassert. Det betyr at man raskt brenner overflaten på garnet slik at fibrene som stikker opp brennes bort. På den måten blir garnets overflate glattere, det får en annen glans og blir enklere å holde rent.

Dessuten har vi heklegarn som består av 100% kjemmet bomull. At bomullen er kjemmet betyr at den er høstet og produktet behandles annerledes enn vanlig bomull, den behandles med stor forsiktighet og tas hånd om mer varsomt. Garnet blir mykere og prosessen gjør garnet mer slitesterkt og holdbart. Plagg heklet i kjemmet bomull blir derfor mer eksklusiv og er derfor som regel noe dyrere.

Hvis du er usikker på hvilket garn som passer best til ditt neste hekleprosjekt er du alltid velkommen til å kontakte vår fantastiske kundetjenste om hvilket garn som passer best å bruke til ditt kommende prosjektjekt. Dessuten kan du på hvert heklemønster se hvilket garn som blir anbefalt til hver oppskrift, for at det skal blir enklere for deg å klikke hjem ditt neste prosjekt!

Leveres av flere velkjente leverandører

Hos oss kan du kjøpe heklegarn fra noen av Nordens ledende produsenter, leverandørene har lang erfaring og høy kvalitet på sitt garn. Kjøp heklegarn fra Svarta Fåret, DMC, Viking of Norway, Playbox og Järbo Garn for å neve noen.

Dessuten anbefaler vi vårt eget bomullsgarn Frida til best pris! Vi tilbyr flere av de mest populære heklegarna på markedet til uslåelige priser.

Et bredt utvalg av mønster tilpasset hekling

Når det kommer til hekling er det bare fantasien som setter grenser. Du kan hekle alt fra tilbehør, leketøy, amigurumi, hjemmeinnredning, klær og mye mer. Se våre hekleoppskrifter til dame, herre, barn og baby og kom i gang med ditt neste prosjekt!

Vi har mønster til sjal, gensere, jakker, topper, vester, ponchoer, tunikaer, singleter, kjoler og mye mer. Dessuten kan du hekle nydelig hjemmeinnredning. Vi har hekleoppskrifter på pledd, leketøy, duker, puter, juletrepynt, mandala, grytekluter, julestrømper, kurver, matter, vesker og mye mer!

Oppdag amigurumi

Vi har skapet en egen kategori for amigurumi som er det japanske uttrykket for ”strikket eller heklet kosedyr”. Dette har blitt meget populært og vi har mønster til alt fra heklede kosedyr og fingerdukker til mat og kaker som passer perfekt til lek i lekestua. Har du en liten kokk eller konditor hjemme? Kom i gang med ditt eget amigurumiprosjekt allerede i dag!

Trenger du tilbehør til prosjektet ditt?

Har du heklenåler for å komme i gang med ditt prosjekt? Du har vel ikke gått glipp av at inne på våre mønster står det hvilken størrelse på heklenålen som vi anbefaler, alt for å gjøre det enklere for deg å vite hvilken størrelse du trenger for å komme igjen med håndarbeidet ditt. Trenger du annet tilbehør så finner du et bredt utvalg av knapper, mønsterbøker med mer på vår hjemmeside som er åpen døgnet rundt.

Kom i gang med ditt nye prosjekt!

Vi leverer heklegarn av høy kvalitet direkte fra lagerhyllen og hjem til deg til best pris! Handle bekvemt når det passer deg, vår nettbutikk er åpen døgnet rundt.