Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
25 treff
Sorter etter:

Järbo Garn

Vil du bli kjent med en av våre mest populære leverandører? Da presenterer vi Järbo for deg, tidligere kalt Järbo Garn. Järbo ble grunnlagt på det lille stedet Järbo utenfor Sandviken og tekstiltradisjonene i dette området går helt tilbake til 1896.

Järbos produkter selges i hundrevis av butikker i hele Norge nog også i nettbutikker som hos oss på knittingroom.no. Du bestiller enkelt hjem Järbos garn, mønster og tilbehør hos oss til beste pris og vi har kontinuerlig kontakt med Järbo for å kunne tilby dere deres siste nyheter.

Kjente garn fra Järbo

Selskapet Järbo er en familiebedrift fra starten og har gått i generasjoner i over hundre år. Tilsammen har de arbeidet fram mange elskede garn Järbo Raggi, Järbo Soft Raggi, Järbo Reflex, Järbo Soft Cotton og mange flere.

Selskapet leverer ulike typer garnkvaliteter

Ettersom Järbo produserer garn av ulike garnkvaliteter kan du strikke eller hekle i prinsipp hva som helst med deres garn. De leverer garnkvaliteter som alpakkagarn, bambusgarn, blandingsgarn, bomullsgarn, lamaull, lingarn, merinogarn, mohairgarn, sokkegarn, syntetisk garn, ullgarn, heklegarn og mye mer.

Vi lover at det finnes noe for alle uansett som du skal strikke eller hekle til dame, herre, barn, baby, hjemmeinnredning leketøy, babyartikler, til husdyret ditt eller noe helt annet.

Mønster med inspirasjon av nordisk design

Deres utfordring har alltid vært å produsere det beste garnet og tilbehør til strikking og hekling, og er i dag en av markedets ledende leverandører. De tilbyr design på høyt nivå og blir inspirert av nordisk design ved å bruke profilerte designere fra Sverige og Norden.

Ny logo og varemerkenavn – samme inspirerende Järbo

Nylig har Järbo byttet varemerkenavn, og fra å hete Järbo Garn heter de nå bare Järbo. De har arbeidet fram en ny logo hvor de har blitt inspirert av den åttebladede rosen, et tradisjonelt mønster som har vært i nordisk design i flere hundre år. Dessuten løfter de opp et mønster bak logoen som er inspirert fra gamle småhustapeter. Et nytt utseende, men samme brede sortiment av mønster, garn og tilbehør til konkurransedyktige priser. Det synes vi er veldig inspirerende!

Järbos populære mønsterhefter

Järbo lager dessuten kontinuerlig nye mønsterhefter. Å kjøpe et mønsterhefte er en smidig måte å få flere mønster i ett og samme hefte.

Det finnes mønsterhefter som passer til dame, herre og barn. Søker du et mønsterhefte med mønsterstrikkede plagg i nordisk design til dame og herre? Eller et mønsterhefte med plagg til barn som passer til fest og lek? Bli inspirert av Järbos mønsterhefter, mønstrene i heftene er nøye laget og representerer plagg i et tidløst design. Se mønsterheftene deres i vår onlinebutikk.

Järbos egne tilbehør

Järbo produserer dessuten eget tilbehør. Trenger du rundpinner? Eller sett med strømpepinner, jumperpinner, endepinner eller heklenåler? I vårt tilbehørssortiment kan du finne masse tilbehør fra Järbo. Se hele vår store tilbehørsavdeling på knittingroom.no.

Bestill garn, mønster og tilbehør – raskt og enkelt!

Blir du som oss inspirert av Järbos fantastiske sortiment? Pass på å klikke hjem ditt nye prosjekt allerede i dag!

Vår nettbutikk har åpent døgnet rundt, slik at du kan handle når det passer deg.