Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Katia

Katia beskriver seg selv som et selskap med kjærlighet for det som er hjemmelaget, og har produsert garn og design til håndstrikking siden 1951. Selskapet har sine røtter i Barcelona og morselskapet heter Hilaturas Génesis, en grossist som er spesialisert på strikkegarn.

Katia som selskap utvikles konstant og deres visjon er å fortsette å utvikles og fokusere på å støtte kreativitet, innovasjon og inspirasjon samtidig som at de skal ha det morsomt. Det skal være en glede å lage ting man elsker, og Katia elsker kjærligheten til det håndlagede.

Katias garner

I vårt garnsortiment har vi flere av Katias elskede garn. Oppdag garna Fair Cotton, Bombon, Tencel Cotton for å nevne noen av garna i Katias brede garnsortiment.

Katia leverer garn i garnkvalitetene økologisk bomull, merinoull superwash, akryl, bomull, polyester, lyocell med flere. Du finner deres garn i kategoriene økologisk og resirkulert garn, bomullsgarn, merinogarn, syntetisk garn, blandingsgarn med flere.

Deres nøster og kakegarn finnes i mange herlige farger, både ensfargede og flerfargede. Oppdag alle Katias garn i vårt sortiment på knittingroom.no.

Økologisk garn i sitt sortiment

Dessuten har Katia garn i 100% økologisk bomull i sitt sortiment. Garna er snille mot miljøet og produseres på en bærekraftig måte. Oftest er dessuten garna myke og lette å stikke med, noe som gjør det passende for selv nybegynnere.

Er du nysgjerrig på å teste ut å strikke i et økologisk garn? Eller pleier du vanligvis å å gjøre det? Uansett så er du velkommen til å se hele vår avdeling med økologiske og resirkulerte garn på knittingroom.no.

Mønster fra Katia

Strikk nydelige plagg til dame, barn og baby i Katias garn. Oppskriftene følger motetrendene og finnes i et bredt utvalg for å møte målgruppens smak og behag. Uansett om du vil strikke lette plagg som lette kjoler og tynne tepper eller varmende kofter og gensere, så har Katia et garn i passende garnkvalitet for deg.

Trenger du å kjøpe tilbehør?

For å komme i gang med prosjektet ditt kan det være nødvending å skaffe seg ulike tilbehør.

Trenger du pinner eller heklenåler? Se vårt store tilbehørsortiment i vår onlinebutikk, vi har også andre tilbehør som sakser, knapper, vesker og futteral samt andre strikketilbehør.

Bestill garn og mønster fra Katia i vår onlinebutikk

Klikk hjem garn og mønster fra Katia allerede i dag og kom i gang med ditt nye prosjekt!

I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av Katias velkjente garn til gode priser.