Handlekurv

 
3-5 virkedager

Hjemlevering

69 21 10 95

 

 

VANLIGE SPØRSMÅL       

DIBS - Payments made easy

Diamond Painting

Diamond Painting, Crystal Art, Diamantmaling, Diamantbilder, Diamond Dotz, Diamond Art eller Diamantbroderi, uansett hva du velger å kalle denne formen for hobby så er det en fantastisk måte å utøve din kreativitet samtidig som du skaper noe veldig vakkert. Ikke rart at Diamond Painting har blitt så populært de siste årene!

Hva innebærer egentlig Diamond Painting?

Etter navnet å dømme så inneholder ikke Diamond Painting ekte diamanter, men små diamantformede perler som minner om diamanter festet til et limt og trykt lerret med mønster. Til sammen ser diamantene ut som ett og samme stykke, et maleri hvor variasjonen av diamantmalerimotiv er enorm. Ved hjelpe av ulike fargekoder som for eksempel symboler eller nummererte prikker kan du enkelt og tydelig se hvilken diamantperle du skal legge på hvilket sted. På den måten kommer motivet som du har valgt å framtre mer og mer jo flere diamantperler du setter.

Hvem passer Diamond Painting for?

Diamantmaling er en herlig aktivitet som passer alle som elsker håndverk og å få være kreativ med hendene. Uansett om du er proff innen området eller om du er nysgjerrig nybegynner så har vi noe for deg. Diamond Painting fungerer for alle uansett alder og beskrives som en avslappende hobby. Kom i gang med ditt diamantbilde allerede i dag. Se vårt store utvalg av Diamond Painting på knittingroom.no.

Oppdag vårt store sortiment innen Diamantmaling

I vårt brede sortiment har vi mange ulike motiv med Diamond Painting. Uansett om du ønsker å diamantperle et dyrmotiv, mennesker eller kjøretøy så finner du det og mye mer i vårt brede utvalg av Diamond Painting. Vi har også velkjente motiv med karakterer fra Disney i vårt sortiment.

Et ferdig bilde passer dessuten utmerket å gi bort som en gave til noen du er glad i! I vårt sortiment kan du velge diamantbilder som viser mottakerens stjernetegn, personlige navnebilder og mye mer. Vi tilbyr også sesongtilpassede diamantmalerier der vi tilbyr motiv som passer til blant annet påske, halloween og jul.

Våre diamantmalerier finnes i mange ulike størrelser alt etter om du ønsker et stort lerret eller et mindre, velg og vrak i vårt store sortiment og finn hva som passer akkurat deg! Vi har både kvadratiske og rektangulære lerretsbilder i vårt sortiment. Det finnes også andre format som du kan se på vår hjemmesiden under kategorien Diamond Painting.

Hva som følger med når du bestiller Diamond Painting hos oss

Når du bestiller våre Diamond Painting bilder inngår som oftest limte og trykt lerreter, steiner, kitt og en perlepenn alternativ pinsett. Pennen eller pinsetten gjør det enklere for deg å feste perlene på sin angitte plass. Du kan enkelt se på beskrivelsen på valgt diamantmaleri hva som følger med i pakken.

Diamantmaleri fra kjente leverandører

I vårt brede sortiment av Diamond Painting har vi motiv fra kjente leverandører som Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna, RTO og mange flere.

Kjøp Diamond Painting på knittingroom.no

Vi tilbyr et bredt utvalg av diamantmalerier på knittingroom.no.

Kom i gang med diamantmaling allerede i dag, vår onlinebutikk er åpen døgnet rundt så du kan handle når det passer deg!