Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
543 treff
Sorter etter:
Vis mer

Diamond Painting

Hva er Diamond Painting?

Diamond painting, diamond art eller diamantmaling som det også kalles, er en kreativ aktivitet der du ved hjelp av små perler kan skape vakre bilder. Diamond painting passer like fint til nybegynneren som til den mer proffe. Hos Knittingroom finner du et stort utvalg av diamond painting lerreter med ulike motiv. Er du av den kreative typen er diamond painting eller så kalt diamantmaling noe for deg. De diamantformede perlene skal festes på det klebrige lerretet på det valgte symbolet, ved hjelpe av de tilbehør som følger med i pakken.

 

Hva får jeg med ved bestilling av en Diamond Painting pakke?

Når du bestiller en diamond painting pakke fra Knittingroom får du med følgende: forlimet og påtrykt lerret, kitt og en perlepenn, alternativt en pinsett.

 

Hvordan gjør man Diamond Painting?

Du begynner med å åpne pakken og ta ut innholdet. Deretter frigjør du et valgfritt hjørne der du begynner med å plassere ut diamantene. Velg et symbol som du vil begynne med. Hell ut en del av diamantene som matcher symbolet i beholderen, bruk medfølgende penn og kitt. Ta deretter forsiktig opp en diamant og plasser diamanten på riktig symbol. Gjør den ferdig og nyt det vakre bildet ditt!

 

Våre motiv

Velg blant vårt store utvalg av ulike motiv av lerretsbilder. Vi har alt fra Disney, dyr, natur & blomster til tegnet blant annet. Så uansett hva du liker, har vi noe som passer akkurat deg.