Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Du Store Alpakka

Vil du strikke i ullgarn som ikke klør og er temperaturregulerende? Da er alpakkagarn noe for deg!

Det norske selskapet Du Store Alpakka er Norges ledende spesialister på eksklusivt håndstrikkegarn laget av alpakkafibre og selskapet leverer et bredt utvalg garn av meget høy kvalitet.

Du Store Alpakka er en garngrossist som ble grunnlagt i 1999 da Du Store Alpakkas grunnlegger kjøpte inn alpakkaull fra Peru og markedsførte dette eksklusive materiale på en fantastisk måte med stor kjærlighet. Populariteten av garnkvaliteten økte raskere enn noen hadde forestilt seg og vokser fremdeles. Det drives på samme måte som kjernevirksomheten gjorde.

For øyeblikket er Du Store Alpakka fremdeles den eneste garngrossisten i Norge som er spesialisert på alpakkagarn. Selskapet er veldig engasjert og leverer garn av høyeste kvalitet.

Alpakkaullen kommer fra kameldyret alpakka

Alpakkaullen kommer fra kameldyret alpakka hvis ull er veldig fin og myk og ha lange silkeglinsende fibre. Dyret avles for sin fine pels, hvis hår er en av verdens mest eksklusive fibre og har fantastiske egenskaper.

Du Store Alpakka har bygd og driver en skole i Andesfjellene

Dessuten har garngrossisten Du Store Alpakka bygd en skole som de nå driver oppe i Andesfjellene, som gir utdannelse til de fattige gjeterbarna. Dette som takk til alle de fantastiske menneskene som bor i nærheten av sin alpakkaflokk høyt oppe i Andesfjellene. Skolen finansieres ved at hvert nøste som selges så går en hvis del av inntekten til å drive skolen og å gi en bedre framtid til de fattige gjeterbarna. Et av deres ledeord er kvalitet i kombinasjon med gode gjerninger, et veldig godt initiativ synes vi!

Du Store Alpakka – en del av House of Yarn

I 2012 tok House of Yarn over Du Store Alpakka, Nordens ledende leverandør av garn og tilbehør til håndstrikking. I tillegg til Du Store Alpakka har House of Yarn varmerkene Dale Garn, Camilla Pihl Strikk, Gullungen Garn, Orange Skjerf-garn, Rosa Sløyfe-garn, Gjestal Garn og Linde Garn. Deres varemerker selges i utvalgte butikker samt online i nettbutikker i Sverige, Norge og Danmark.

Hos oss på Knittingroom finner du mange ulike kvalitetsgarn fra både Du Store Alpakka og Dale Garn.

Kjente garn fra Du Store Alpakka

I vårt garnsortiment har vi flere garn fra Du Store Alpakka, her finner du garna Alpakka Wool, Garn Faerytale, Bling med flere.

Du Store Alpakka leverer kvalitetsgarn i garnkvalitetene 100% ren alpakka, alpakka, ren ny ull, 100% fineste alpakka, polyester med flere. Du finner garnet dere i kategoriene alpakkagarn, syntetisk garn og ullgarn på vår nettside.

Et bredt sortiment av mønster

Designavdelingen på Du Store Alpakka leverer alt fra skisser til ferdige modeller. Ettersom alpakkagarn er temperaturregulerende kan plagg strikket, heklet eller tovet i garnkvaliteten alpakka brukes året rundt. Dette gjør at bruksområdet av plaggene blir veldig flersidig og passer like godt uansett om det er vår, sommer, høst eller vinter.

Ettersom alpakkaullen puster, holden den deg sval en varm sommerdag samtidig som den holder deg varm en frossen vinterdag. Derfor passer alpakkaullen utmerket til gensere, kjoler, skjørt, kofter, votter, babysett, jakker og mye mer. Strikk plagg til dame, barn og baby eller tov tøfler i våre nydelige alpakkagarn. Kom i gang med ditt neste prosjekt allerede i dag!

Bestill garn og mønster fra Du Store Alpakka i vår onlinebutikk

Klikk hjem garn fra Du Store Alpakka allerede i dag og opplev den fantastiske kvaliteten og alle fordeler som er med luksuskvaliteten alpakka.

Shop når det passer deg! Vår nettbutikk er åpen døgnet rundt og du kan enkelt shoppe Du Store Alpakkas kvalitetsgarn og mønster hvor du enn befinner deg. Bli inspirert hos oss på knittingroom.no.