Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
2 treff
Sorter etter:

Knittingroom

Oppdag vårt eget varemerke Knittingroom! Knittingroom er et av Skandinavias største distansehandelsselskap innen håndarbeid og sortimentet består av garn, mønster og tilbehør fra velkjente leverandører.

Selskapet eies av AMA Group i Borås AB som er en ledende e-handelsgruppe i Norden med varemerkene Ateljé Margaretha, Knittingroom, Linea og Åshild.

Knittingroom ble grunnlagt år 2010 og er et søsterfirma til Ateljé Margaretha, Nordens ledende distansehandelsselskap innen broderi og håndarbeid som har vært aktiv siden 1959. I deres sortiment finnes det tusenvis av broderier fra kjente leverandører som Permin, Dufin, Demensions med flere.

Knittingrooms kontor

AMA Groups hovedkontor og lager ligger i Viared med en flate på cirka 6500 kvadratmeter. Knittingrooms garn og mønster selges både online i Sverige, Norge, Danmark og Finland samt i en fysisk butikk på Bryggaregatan i Borås, byen der selskapet ble grunnlagt.

På kontoret i Viared jobber VD, sjefer, innkjøpere, økonomer, webdesignere, markedskommunikatorer, kundetjenestemedarbeidere med flere. Dessuten har selskapet daglig kontakt med oversettere rundt om i Norden som er behjelpelige med oversettelser som berører alle typer skriftlig materiale. Hvis du har noen spørsmål eller lurer på noe, nøl ikke med å kontakte vår kundetjeneste. Du finner våre kontaktopplysninger på vår hjemmeside.

Knittingrooms egne kvalitetsgarn og mønster

Vi utvikler egne produkter til den beste prisen. De mest kjente garna i Knittingrooms garnsortiment er våre elskede garn Sofie og Frida.

Sofie er et av våre bestselgende garn, et herlig akrylgarn som passer like fint til voksne som til barn. Med dette garnet kan du strikke alle mulige typer plagg, og Knittingroom har et bredt utvalg av mønster som passer til å strikke med garnet Sofie.

Vår storselger Frida er et bomullsgarn som kan brukes til både strikking og hekling. I garnet kan du strikke alt fra jakker, gensere med mer til både dame, barn og baby. Dessuten passer det utmerket til å hekle duker og madalaer til hjemmet ditt.

Kjøp flere – spar mer!

Hvis du kjøper våre egne garn Frida og Sofie tilbyr vi dessuten en pakkepris! Hvis du kjøper 10 nøster eller flere, får du et rabatert pris på hvert nøste. Passer utmerket hvis du vil fylle opp garnlageret ditt med herlig garn i alle mulige farger.

Gå ikke glipp av Knittingrooms egne garn, våre garn er rimelige og av beste kvalitet.

Sortimentet på knittingroom.no

Utover vårt eget varemerke selger vi garn, mønster og tilbehør fra Nordens velkjente leverandører. Kjøp tilbehør som pinner, heklenåler, knapper og mye mer. Se hele vår store tilbehøravdeling på knittingroom.no.

Garnforbrukstabell

For å gjøre det enklere for deg å komme i gang med prosjektet ditt, kan du på hvert mønster lese om hvilke pinner vi anbefaler.

Dessuten har vi på hvert mønster en garnforbrukstabell der du som kunde kan spare mye tid. Det eneste du trenger å gjøre, er at du velger størrelse på plagget du ønsker å strikke, så regner tabellen ut eksakt hvor mange nøster du trenger for å strikke eller hekle plagget ditt. Les mer om hvordan garnforbrukstabellen fungerer på hjemmesiden vår.

Club Knittingroom

Med årene har Knittingroom vokst og blitt et sterkt varemerke innen strikking og hekling, både via e-handel samt via kataloger som sendes ut flere ganger pr år.

Knittingroom driver også Nordens største strikke- og hekleklubb, Club Knittingroom som startet 2012. I klubben får medlemmene velge en valgfri premie og ta del av garn og mønster til rimelige priser.

Dessuten innebærer medlemskapet andre klubbfordeler i form av klubbdager, lavere priser på tilbehør samt klubbutsendelser 6 ganger i året. Bli med i Club Knittingroom allerede i dag!

Bestill garn, mønster og tilbehør på knittingroom.no – raskt og enkelt!

Pass på å klikke hjem Knittingrooms egne garn og kom i gang med ditt nye prosjekt allerede i dag!

Vår nettbutikk har åpent døgnet rundt så du kan handle når det passer deg.