Kjøpsvilkår

Prisgaranti

Alle priser er inkludert 25% merverdiavgift (MOMS). Vi reserverer oss for endringer i offentlige avgifter og lignende omstendigheter som vi ikke har kontroll over, samt eventuelle  trykkfeil i katalogen.

Betalingsvilkår

Du kan velge mellom tre ulike betalingsformer.

  1. Faktura - Varene dine sendes mot faktura (fakturagebyr p.t. kr. 19,- kommer i tillegg). Betalingsvilkår: rentefritt inntil 50 dager. Dersom fakturaen ikke betales innen forfall går beløpet automatisk over til en Knittingroom-konto. Ved for sen innbetaling påløper det lovbestemt påminnelsesavgift og rente.
  2. Konto - Sammen med faktura følger det med tilbud om å bli kontokunde. Da kan du selv velge hvordan du vil dele opp betalingen. Les mer under kontovilkår nedenfor.
  3. Betalingskort - Dersom du velger å betale med kort kommer det ikke fakturagbyr i tillegg. Ved eventuelle returer føres beløpet tilbake til kortet ditt. Vi aksepterer Visa og Mastercard. Kortnummeret blir alltid kryptert av oss for at kjøp med kort skal være en sikker betalingsmåte.  

Frakt- og ekspedisjonsavgift på kr. 59,- kommer i tillegg på alle ordre. Vi inngår ikke kjøpsavtaler med umyndige. Dersom du benytter bestillingskupongen i katalogen ved bestilling trenger den ikke å frankeres, du betaler porto ved levering. Bestillinger med sum under kr. 100,- ekspederes ikke. På bakgrunn av ordinær kredittvurdering eller uten annen angitt årsak, forbeholder vi oss retten til å avvise bestillinger helt.

Vi inngår ikke kjøpsavtaler med mindreårige.

Reklamasjon/angrefrist

Angrerett

Som forbruker kan du angre kjøpet ditt uten noen særskilt begrunnelse innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Du har rett til å kontrollerer varen, men hvis den sendes tilbake i vesentlig forringet tilstand som brukt, defekt eller tilsmusset kan en verdireduksjon på opptil 100 % bli trukket fra på returen. Benytt helst originalemballasjene når du returnerer. Angreretten gjelder ikke for varer som er laget spesielt etter kundens spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg. Hvis du angrer ditt kjøp erstatter vi det du har betalt oss. 

Du kan gi oss beskjed om at du angrer kjøpet via e-post eller telefon. Returneres hele bestillingen, refunderes også ekstrakostnader med unntak av ekspress- og eller hjemleveringskostnader. Tilbakebetaling skjer innen 14 dager fra vi har mottatt din angremelding eller retur, på samme betalingsmåte som betalingen ble gjort til oss. Ved tilbakebetaling før returen har ankommet oss, må vi har et sporingsnummer på returen for at tilbakebetaling skal kunne foretas. Refusjon av evt. forhåndsbetaling av varer som ikke kan leveres foretas innen 14 dager. 

Hvis du returnerer varer skal returmeldingen på fakturaens/pakkseddelens bakside fylles ut, angi gjerne en returårsak. Der finner du også utførlig veiledning for hvordan du benytter den forhåndsfrankerte kundereturlappen og hvordan returfrakten p.t. kr 60,- senere skal betales. Dersom kundereturlappen ikke benyttes er returadressen: 

Knittingroom
Postboks 11
1751 Halden
Tlf. 69 21 10 95

For forsendelser som ikke løses ut, må vi debitere kunden kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringskostnader (p.t. kr 199,-).

Angreskjema her »

 

Reklamasjon og tvister

Hvis du har fått feil eller skadet vare skal det reklameres innen 14 dager fra varene er mottatt. Kontakt vår kundetjeneste så står vi for returfrakten. Ved feil på noen av varene har du rett til å reklamere på disse i opptil 3 år etter kjøpet, det være seg om feilen er synlig eller skjult. Reklamasjon skal skje innen rimelig tid etter at feilen oppdages. Kontakt kundetjenesten for å få dekket returfrakt. Du velger selv på hvilken måte du ønsker å kontakte oss. Dersom vi godkjenner reklamasjonen, sender vi en ny vare. Dersom varen er utgått, refunderes kjøpsbeløpet innen 14 dager.

Ved tvister som vi ikke klarer å løse sammen, anbefaler vi at du tar kontakt med Forbrukerombudet, http://www.forbrukerombudet.no eller Sandakerveien 138, 0484 Oslo, Tlf 23 40 06 00. Vi følger alltid deres anbefalinger.

Du kan også benytte en online tvisteløsning for klagesaker som finnes tilgjengelig på EU-kommisjonens nettside: http://ec.europa.eu/odr. Ved innlevering av klagen skal du oppgi vår e-postadresse info@knittingroom.no.

For mer informasjon om hvilke rettigheter du som forbruker har, anbefaler vi deg å besøke forbrukerombudets nettside http://www.forbrukerombudet.no/ehandel.

Er pakken skadet under transport skal det reklameres direkte til postkontoret. Oppdages feilen først etter at pakken er hentet, må vi kontaktes omgående.

Returadresse:
Knittingroom
Postboks 11
1751 Halden
Tlf. 69 21 10 95

 

Levering

Normallevering

Vår målsetting er å alltid levere innen ca 2-4 virkedager. Ved ekstra stor etterspørsel kan det ta noe lengre tid. Vi reserverer oss for at varer kan bli utsolgte. Om en vare midlertidig ikke finnes på lager, restnoterer vi den for deg og levererer den senere uten ekstra kostnader. Dersom du ikke ønsker å vente kan du selvsagt avbestille. Dersom betaling er gjort på forskudd og kjøpet heves, foretas tilbakebetaling innen 14 dager. 

Ekspresslevering

Med ekspresslevering kan du få ekstra rask levering, 69,- kommer i tillegg til frakt- & eksp.avg. Bestill før kl 12.00 hverdager, og du får pakken neste hverdag hvis du oppgir mobilnummer for sms-varsling. (For Nord-Norge ytterligere en hverdag). Gjelder internett- og telefonbestillinger.

Hjemlevering

Du kan få din bestilling sendt direkte hjem til din adresse uten at du trenger å gå til utleveringsstedet mot en tilleggskostnad på 139,-. 

 

Om produktene våre

Broderier

Våre håndarbeider er av beste kvalitet. Settene består av stoff, garn samt mønster, og oftest en fargeplansje. Rammer, innerputer og beslag selges separat dersom ikke annet er angitt i teksten.

Rammer

Rammene er av høyeste kvalitet, og monteringen utfører du enkelt selv. Rammene leveres fra oss uten glass - da kommer broderiet best til sin rett. Du kan selv skaffe tilpasset glass hos en glassmester.


Strikke- og hekleoppskrifter

Gratis strikke- og hekleoppskrifter leveres kun i forbindelse med kjøp av garn.

Bruksanvisning

Til alle våre elektriske produkter følger det med en norsk bruksanvisning på de produkter som krever dette. 

Takkontakt

Alle våre produkter med en takkontakt har norsk standard. Hvis ikke, skal dette oppgis i produktinformasjonen. Bytte av europeisk takkontakt til en i norsk standard bør gjøres av en autorisert elektriker.

Personopplysninger

Knittingroom er ansvarlig for behandlingen av de personopplysningene du oppgir til oss i henhold til EU´s databeskyttelsesforordning. Dine personopplysninger kommer til å bli behandlet med det formål å vedlikeholde kundeforholdet og til markedsføringsaktiviteter fra oss og andre passende samarbeidspartnere innen ulike bransjer som Forlag, Innsamling Spill & Lotteri, Sikkerhet, Skjønnhet & Helse, Konfeksjon, Bank & Finans, Hus & Hjem, Forsikringer (MySafety), Energi, Telekom, Reiser, Sport & Fritid, Transport. Du kan kreve at personopplysninger endres, slettes eller melde fra om at din informasjon ikke skal kunne benyttes til direkte markedsføring. Du kan kreve å få informasjon om hvordan dine personopplysninger er benyttet.

På denne siden finnes komplett og oppdatert informasjon om behandlingen av personopplysninger innen konsernet Knittingroom.

Informasjonen på dette nettstedet utgjør en del av vilkårene for kjøp, bestilling eller registrering, da henvisning til denne siden skjer i sammenheng med vilkår for kjøp, bestilling eller registrering.

For visse tjenester og produkter som tilbys av selskaper innen konsernet Knittingroom, kan det være spesielle vilkår om behandling av personopplysninger. Informasjon om det gis i sammenheng med at tjenesten eller produktet blir levert. For selskap utenfor Sverige gjelder de vilkår som anvises i det aktuelle landet.

Konsernets moderselskap er AMA Group i Borås AB med organisasjonsnummer 556669-2082. Konsernet har sin virksomhet innen detalj- og distansehandel.

De selskapene som inngår i konsernet er:
Åshild Manufaktur AS, org.nr.: 946447412
Ateliér Margaretha Aps, org.nr.: 19265846

Nedenfor i denne teksten brukes navnet Knittingroom for konsernet og dets datterselskap.

Behandling av personopplysninger

I forbindelse med at en bruker eller kunde gir fra seg personopplysninger, for eksempel ved registrering eller kjøp av et produkt, skal den få informasjon om behandlingen av personopplysninger, og gi sitt samtykke til dette.

Vi behandler kunders og brukeres personopplysninger samlet innen konsernet.

Vi har et register over våre kunder og brukere som har registrert seg eller kjøpt noe hos oss. Registeret inneholder personopplysninger som navn, personnummer/fødselsnummer, postadresse, telefonnummer, elektroniske adresser, levering- og betalings- og kjøpsinformasjon, samt opplysninger basert på bruk av digitale tjenester.

Vi bruker opplysningene til fakturering, informasjon og levering av produkter, samt markedsføring og som underlag for statistikk og produktutvikling. Opplysningene kan ligge til grunn for at vi, og eventuelt våre samarbeidspartnere, skal kunne tilpasse innehold, annonser og tilbud.

Som kunde og registrert bruker samtykker du til at markedsføring kan skje via post, telefon, eller e-post og SMS samt andre digitale kanaler. Markedsføring via e-post og SMS reguleres i markedsføringsloven.

Dine personopplysninger kan gis til våre samarbeidspartnere i markedsføringsøyemed. Der det er lovbestemt eller besluttet av myndighetene kan personopplysningene gis til myndighetene.

Som bruker har du rett til skriftlig og uten kostnad tilbakekalle ditt samtykke, begjære et registerutdrag samt begjære rettelse eller sletting av eventuelle feilaktige opplysninger. Du kan også sperre opplysningene mot markedsføring.

Personopplysninger lagres i den tiden vi har en pågående kunderelasjon og en stund etterpå, eller i henhold til gitt samtykke. Samtykke gjelder til at brukeren selv sier det opp. Det avsluttes ikke om tjenesten ikke benyttes og samtykket er heller ikke avhengig av eventuelle kjøp av produkter.

 

Cookies

Dette nettstedet inneholder såkalte informasjonskapsler (cookies). Alle som besøker et nettsted med informasjonkapsler, har krav på å få informasjon om hva de brukes til og hvordan man kan unngå nedlasting av slike.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet vårt overfører og lagrer på din datamaskin. En informasjonskapsel inneholder ikke virus og kan ikke påvirke eller ødelegge informasjon på PC-en din. Det finnes to typer informasjonskapsler - "session cookies" som forsvinner så snart du avslutter nettleserprogrammet og "vanlige cookies" som ligger lagret på datamaskinen din over lengre tid.

Informasjonskapslene inneholder informasjon som vi bruker for å forenkle ditt besøk på nettstedet og forbedre nettsidenes funksjonalitet.

Det er mulig å stenge av funksjonen for informasjonskapsler i nettleseren. Om du ikke vil godkjenne at det benyttes informasjonskapsler, kan du foreta innstillinger i nettleserens (Internet Explorer, Firefox, Safari m.fl.) sikkerhetsinnstillinger. Der kan du også slette tidligere lagrede cookies. Gå til respektive leverandørs hjemmeside for instruksjoner om hvordan du stenger av og/eller sletter informasjonskapslene.

Vi gjør oppmerksom på at om du slår av funksjonen for informasjonskapsler, kan vi ikke garantere at nettstedet vil fungere tilfredsstillende og du vil ikke kunne handle i nettbutikken.

 

Åpne konto!

Kjøp varene på avbetaling - åpne en konto helt kostnadsfritt! Sammen med fakturaen din får du tilbud om å bli kontokunde, da kan du selv velge hvordan du vil dele opp betalingen din.

Kontovilkår

Kredittgiver er Knittingroom, org.nr. 946447412. Din søknad om Knittingroom-konto gir normalt en kreditt på kr.10 000,- dersom ikke annet er avtalt. Startkreditten settes til kr. 4 000,-. Knittingroom forbeholder seg retten til å begrense kredittbeløpet. Dersom kontovilkårene overholdes kan Knittingroom, dersom ikke annet er avtalt, gradvis øke kreditten opp til angitt kredittgrense. Ved bestillinger som overstiger kr. 10 000,- kan høyere kredittgrense innvilges. Knittingroom forbeholder seg også retten til å redusere en tidligere innvilget kreditt. Ordinær kredittvurdering vil bli foretatt

Kontobetaling

Du kan dele opp betalingen slik at den passer med din privatøkonomi. Hver måned får du en kontoutskrift som viser innkjøpene dine, betalinger og saldo mm. Du får også en innbetalingsgiro som er klargjort for betaling. Du foretar innbetaling i slutten av hver måned. Laveste månedsbetaling er kr. 50,-. Du kan selvsagt helt eller delvis gjøre opp kontoen tidligere uten ekstra kostnader. Betaling skal foretas til: Knittingroom, Konto nr. 6005 06 54748.

Kontokostnader

Renten pr. måned er 1,77% av det beløpet kontoen står i, med tillegg av 0,4% av høyeste beløp du kan benytte, minimum kr. 19,- sammenlagt. Den effektive renten p.a. på såvel kr. 4 000,- som kr. 10 000,- blir 29%. Bevilges du en høyere kreditt påvirkes renten bare dersom du utnytter høyere kreditt. Renteendringer kan skje på bakgrunn av politiske vedtak, endrede finanskostnader eller andre kostnadsendringer som Knittingroom ikke kunne forutse på det tidspunktet avtalen ble inngått. Den fradragsberettigede renten er den eneste kostnaden ved å ha en Knittingroom-konto.

Betalingsfri måned

Etter fire månedsbetalinger på rad har du rett til en avdragsfri måned (maks. 2 betalingsfrie måneder/år).

Uteblitt betaling

Betalingsansvaret påligger den eller de som har søkt om og fått innvilget konto. Dersom betalingen ikke skjer til rett tid forfaller hele gjelden til betaling dersom forfalt beløp er mer enn en tiendedel av utestående. Du debiteres et påløpt purregebyr etter gjeldene satserfor hver betalingspåminnelse. Kostnader for eventuell inkassopågang belastes etter gjeldende lover og regler med tillegg av renter/salær.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål. Vi hjelper deg mer enn gjerne med alle spørsmålene dine.

Kontakt oss »

PERSONLIG SERVICE:

Man - fre: kl. 08.00-16.00 
(i høysesong 08.00-18.00). 

Øvrige tider automatisk telefonsvarer.

TLF:

69 21 10 95

E-POST: 

info@knittingroom.no
Spørsmål vedrørende kjøp/bestillinger besvares innen 48 timer på hverdager.

ADRESSE:

Knittingroom
Postboks 11
1751 Halden

ORG.NR:

946447412

JURIDISK NAVN:

Åshild Manufaktur AS