Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
0 treff
Sorter etter:Dessverre så kunne vi ikke finne noen varer som matchet ditt søk. Den varen du søker kan være utsolgt.

Navia

Navia er et selskap som er spesialisert på garn av høy kvalitet og de verner om naturens ressurser og tar godt vare på dets råvarer. Siden selskapet ble grunnlagt på Færøyene med sitt kalde klima, er også garnet deres spesialisert på å varme når det er kaldt ute.

Navias historie

Navias grunnvisjon er basert på at uansett om du er en fisker eller bonde, så skal du kunne holde deg varm ved hjelp av Navias kvalitetsgarn. Før var det helt avgjørende for øyboerne for å overleve.

I dag handler det mer om å skape produkter av høy kvalitet som skal holde varmen i et kjølig klima og med tanke på været som rår selv i Norge, kommer plagg strikket i garn fra Navia til god nytte, året rundt.

Navias ullgarn

Navias garn er nøye produsert av ull fra Færøyene, Shetlandsøyene og Australia, og garnet deres har en naturlig look. Du finner alle Navias populære garn i kategorien ullgarn i vår nettbutikk.

Kjente garn fra Navia

I Navias sortiment finner du de populære garna Navia Uno, Navia Duo og Navia Trio hvis navn baseres på hvor mange tråder ullgarnet har, både en-tråds, to-tråders og tre-tråders. Dessuten finnes det flere populære ullgarn i deres sortiment og felles for garna er at de er laget av ull som holder en meget høy kvalitet.

Navias mønster

Navias garn er kjent for å varme i et kjølig klima. Derfor passer garnet deres utmerket til tykkere gensere, strømper, luer, votter med mer. Selskapet Navia henvender seg til alle aldersgrupper og uansett om sokkene er strikket til en nyfødt baby eller til noen som elsker å gå lange turer i et kjølig klima så kommer de aldri til å fryse i plagg strikket i Navias garn. Navia tilbyr dessuten moderne mønster til dame, herre, barn og baby.

Trenger du å kjøpe nødvendig tilbehør?

Har du alt du tenger for å komme i gang med prosjektet ditt? På hvert mønster skriver vi hvilke pinner vi anbefaler for å du lettere skal komme i gang med prosjektet ditt!

Vårt store og rimelige tilbehørssortiment inneholder alt fra pinner, heklenåler, belysningshjelpemidler, sakser og mye mer. Se hele vårt tilbehørsortiment på knittingroom.no.

Bestill Navias garn og mønster i vår onlinebutikk

Kom i gang med ditt neste prosjekt allerede i dag, og klikk hjem garn og mønster fra Navia i vår nettbutikk. Vi har åpent døgnet rundt, slik at du kan handle når det passer deg!