Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Drops Design

Drops Design er en av Nordens største garnprodusenter og har over 30 års erfaring innen strikke- og heklebransjen.

Drops Design arbeider hardt for å kunne tilby deg det beste innen strikking og hekling. De produserer kvalitetsgarn til fantastiske priser og ønsker å inspirere og komme med gode råd til alle som elsker å strikke og hekle.

Kjente garn fra Drops Design

Selskapet har mange flotte garn og i deres brede sortiment finner du blant annet garna Drops Air, Drops Sky, Drops Safran, Drops Alpaca og mange flere.

De får stadig inn nye garn og mønster og er nøye med å undersøke markedet for å kunne levere garn og strikkeoppskrifter etter håndarbeiderens ønsker.

Drops Design tilbyr den mest oppfattende samlingen av gratismønster på internett, disse finner du på deres hjemmeside. Garnet deres selges derimot bare gjennom forhandlere og det er her vi kommer inn i bildet. Når du har funnet Drops Design mønsteret ditt kan du på knittingroom.no kjøpe Drops Designs garn til gode priser!

Vi tilbyr også at du kan bestille utskrift av mønster via oss, men det tilkommer da en utskriftskostnad på bestillingen din.

Drops Designs ulike garnkvaliteter

Drops Designs garn finnes i garnkvalitetene ull, alpakka, bomull, babyalpakka, polyamid, merinoull med flere. I Drops Designs brede sortiment kan du finne ullgarn, blandingsgarn, alpakkagarn, bomullsgarn, merinogarn med flere.

Dops Design får stadig inn nye spennende nyheter og når du kjøper garnet deres, kan du være sikker på at de holder veldig høy kvalitet. De tar varsomt hånd om sitt garn og lager slitesterke nøster med fantastiske egenskaper der form og struktur ligger de varmt om hjertet.

Garna passer til alle mulige typer plagg, alt fra lette sommerplagg til koselig kofter som varmer i kulden. Garnet deres finnes i alt fra fargerike klare kulører i regnbuens alle farger til mørke koselige høstfarger.

Har du alt nødvendig tilbehør?

For å komme i gang med prosjektet ditt kan det være nødvendig med en del tilbehør. Har du pinner og heklenåler til prosjektet ditt? Hvis ikke kan du se vårt store utvalg av pinner og heklenåler i vår tilbehørsavdeling.

Vi har mye tilbehør som gjør det enklere for deg når du skal arbeide med håndarbeidet ditt. I den mørke tiden på året eller når du jobber med mørkt garn, kan det være veldig praktisk med belysningshjelpemidler som gjør at du ser bedre. Se våre belysning- og synshjelpemidler på knittingroom.no.

Vil du ha alt samlet på ett og samme sted? Da kan vi varmt anbefalte våre vesker og futteral som gjør det enklere for deg og holder alt samlet på et sted. Veldig praktisk på reisen!

Bestill Drops Designs garn i vår onlinebutikk

Vi har flere av Drops Designs elskede garn i vår nettbutikk. Kom i gang med ditt nye prosjekt allerede i dag og ta en titt på hele sortimentet på knittingroom.no.