Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 hverdager

Ekspresslevering

69 21 10 95

 

 

       

DIBS - Payments made easy
51 treff
Sorter etter:
Vis mer

Topper & singlets

Det skal være enkelt og enkelt å skape og være kreativ. Med vårt brede utvalg av strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter finner du både inspirasjon og mange modeller, farger og kvaliteter å velge mellom. Våre strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter til topper og singleter er alltid tilgjengelig for kjøp, komplett med både oppskrift og nøste, men du kan også velge bare det ene eller det andre hvis du allerede har det nyeste produktet hjemme.

Alle våre strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter er på norsk, med mindre annet er oppgitt. Velg og vrak mellom kjente merker til rimelige priser, slik at du alltid kan føle deg trygg når du handler hos oss på knittingroom.no. Strikk og hekle fra merker som, Black Sheep, Järbo Garn, Viking of Norway, Permin, Sandnes Garn, Hjertegarn, Cewec og mange andre merker. Her finner du alltid til rimelige priser på strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter for enhver smak og erfaringsnivå.

Bruk vår garnforbrukstabell, som lar deg se hvor mange nøster som går med til å hekle eller strikke det valgte produktet. La strikkingen og heklingen begynne!